Author Topic: The end of an era  (Read 428 times)

ST Thomas

  • Storytellers
  • Post-Guru

  • Offline
  • *****

  • 1.092
The end of an era
« Reply #1 on: December 05, 2017, 01:55:54 PM »
Dag iedereen, onze excuses voor de radiostilte. De voorbije maanden waren bijzonder moeilijk om duizend-en-een redenen, maar we hebben de knoop doorgehakt en besloten er een punt achter te zetten.
De belangrijkste reden waarom we deze beslissing hebben laten aanslepen was twijfel. Er was een scenario voor nog een sessie, maar toen was er geen locatie. Daarna was er wel ruimte maar bleek het scenario nogal te rammelen. En de motivatie om ermee verder te gaan was, ondanks onze goede voornemens, weg. En toen moesten we besluiten dat het tijdsinterval inmiddels te groot was geworden om nog echt van een verhaallijn te kunnen spreken.
Commitment is en blijft commitment. Daarom willen we graag iedereen die voor de laatste sessie betaald heeft (dat zijn normaal gezien alle spelers) pro rata terugbetalen. Daarom vragen we dat elke speler zijn rekeningnummer doorgeeft aan Thomas Salen, liefst via PM, zodat hij de resterende 10 kan terugstorten. Gelieve dat nog deze maand te doen, zodat wij op 31/12 netjes kunnen afsluiten?
Hoe nu verder?
De stock en assets blijven in handen van de vereniging, onder bestuur zoals indertijd vastgelegd.
Voor mensen die hun ei nog kwijt willen, er zijn zeer fijne initiatieven in Gent en Sint-Niklaas, beiden hebben al aangegeven dat ze klaarstaan om nieuwe bloedzuigers op te vangen. In een aparte post verwijs ik jullie naar de bijhorende projectverantwoordelijken.
Wat deze verhaallijn betreft gaan we eerstdaags een epiloog uitschrijven, want niemand houdt van gerafelde uiteindes...
Dan rest ons niets anders dan jullie, onze lieve spelers en toegewijde figuranten, te bedanken voor de memorabele sessies die we samen hebben gemaakt. Het was een eer.
Yours truly,
Thomas en Hendrik