Vampire Aelst

Outgame => Het Verhaal (OG) => Topic started by: ST Hendrik on November 16, 2016, 11:43:17 AM

Title: Sessie 05.11.2016
Post by: ST Hendrik on November 16, 2016, 11:43:17 AM
Op uitnodiging van Keeper of Elysium Ferdinand Tshiala de Crombrugghe de Looringhe kwamen de Aelsterse kindred samen in een leegstaand bedrijfspand in Erembodegem. Daar werden ze verwelkomd door diens ghouls. Na een enigszins onwennige kennismaking arriveerde de assistant-keeper samen met een assistante van Harpy Jaspard.

Ferdinand legde tijdens een presentatie uit hoe de spelregels in elkaar zaten voor de Aelsterse resident-kindred. Als afsluiter werd de bloodhunt verklaard over de tremere Zacharias voor het heulen met de vijand. Beloning was feeding rights voor een half jaar in het centrum van Aelst.

Ondanks de verdeling van de kindred in twee hunting parties sloten de Aelstenaars een deal met elkaar: een groep zou de beloning en eer opstrijken, de andere groep zou meehelpen en deelnemen in de voordelen.

De Tremere stelden een ander akkoord voor, tegen de Prinselijke opdracht in: als Zacharias naar de chantry zou gebracht worden, werden er major boons uitgeloofd vanuit de Clan. Het mocht echter niet zijn.

Na wat onderzoek werd Zacharias gepinpoint in een oud gebouw van Electrabel, in het gezelschap van twee onbekende kindred, vermoedelijk Giovanni. Een te langzame, aarzelende aanpak werd de operatie fataal. De kindred lieten Zacharias vertrekken. Enkel Constantin probeerde nog tussen te komen, maar kon in zijn eentje niet op tegen de gecombineerde macht van de drie kindred. Constantin kon ontkomen met de hulp van Ted.

Veel tijd om te bekomen was er niet. Terug in Erembodegem viel plots de elektriciteit uit, en de kindred werden belaagd door een pack fledgelings. Voor de nooduitgang kwam het tot een confrontatie met de pack die er inmiddels een feestje van had gemaakt. Eveneens aanwezig was een aanvoerder die duidelijk ouder, beter uitgerust en vooral een bijzonder hoog niveau van schaduwmagie beheerste. Met enige moeite konden de  Aelstenaars zich een weg naar buiten banen.